Φέτα Κατ’εξοχήν ελληνικό παραδοσιακό τυρί που οι ρίζες του χάνονται μέσα στους αιώνες. Παρουσιάζει ευρεία λαϊκή κατανάλωση και κατέχει την…
Φέτα βαρέλι Ωριμάζοντας μέσα σε ξύλινα βαρέλια αυτή η φέτα αποκτά πλούσια αρώματα, έντονη γεύση και υφή. Ο συνδυασμός…
Γραβιέρα Η Γραβιέρα, τυρί ξεχωριστό και μοναδικό, είναι ένα είδος κίτρινου σκληρού τυριού. Κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στο…
Γραβιέρα με τσίλι Δόθηκε μια ιδιαίτερη πινελιά στην ήδη γνώριμη γραβιέρα προσθέτοντας τσίλι. Ένας πικάντικος συνδυασμός με μοναδική γεύση για…
Γραβιέρα με πιπέρι Ένας "καυτός" συνδυασμός γραβιέρας με μαύρο πιπέρι προσφέρει ένα ξεχωριστό προϊόν. Έχει λεπτό άρωμα και μια γλυκιά…
Κεφαλογραβιέρα Προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π.) Παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα. Οργανοληπτικές του ιδιότητες είναι μεταξύ…
Γαλοτύρι Το γαλοτύρι είναι ένα κρεμώδες τυρί με μία χαρακτηριστική υπόξινη και δροσιστική γεύση. Παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα…
Γιαούρτι Το γιαούρτι, διακρίνεται για την μοναδική κρεμώδη, απαλή υφή και φρεσκάδα του. Παρασκευάζεται καθημερινά από 100% φρέσκο…
Ανθότυρο O ανθότυρος, είναι ένα κλασικό παραδοσιακό, μαλακό και ελαφρύ τυρί. Παρασκευάζεται από τυρόγαλο πρόβειου γάλακτος στο οποίο…
Γιδοτύρι Το Γιδοτύρι, το ελαφρύ κατσικίσιο ή γίδινο τυρί, παράγεται αποκλειστικά από 100 % φρέσκο παστεριωμένο και…
Κεφαλοτύρι Το σκληρό παραδοσιακό τυρί που παράγεται από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Ελαφρώς πικάντικο και ιδιαίτερα αλμυρό θεωρείται από…
Βούτυρο Το βούτυρο παράγεται από 100 % πρόβειο γάλα. Χαρακτηρίζεται για το πλούσιο άρωμα και την μοναδική…
Πεκορίνο Το πεκορίνο ανήκει στην οικογένεια των σκληρών τυριών και παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα. Έχει πικάντικη, αλμυρή γεύση…