Η ιστορία μας

Η επιχείρηση τυροκομικών προιόντων ξεκίνησε το 1967 από τον  Σπύρο Μπάφα.

Ως μέλος κτηνοτροφικής οικογένειας, κατάφερε να ιδρύσει μια τυροκομική μονάδα όπου τα προϊόντα τους χαρακτηρίζονταν από άριστη και εκλεκτή ποιότητα.

Η επόμενη γενιά επένδυσε και εξέλιξε την επιχείρηση ιδρύοντας εργοστάσιο με  σύγχρονες προδιαγραφές, παράγοντας έτσι όχι μόνο κορυφαίας ποιότητας αλλά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα .

Τώρα παρασκευάζει Φέτα, Γιδοτύρι, Ανθότυρο, Μυζήθρα, Γιαούρτι, Βούτυρο αλλά και όλη την γκάμα των σκληρών τυριών Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο.

Στον μακρύ κατάλογο προστέθηκαν επίσης δύο νέοι τύποι τυριών Γραβιέρα με τσίλι και Γραβιέρα με πιπέρι.